LASTING VALUES, RADIKALNA PROMJENA, DEAFNESS BY NOISE, BAUNZ DA BALL, SHUT DOWN

Zagreb, Močvara, 25.6.2001

- najavljeno kao VRUĆ I OPAK KONCERT što je i bio

Nastupili su: LASTING VALUES, RADIKALNA PROMJENA, DEAFNESS BY NOISE, BAUNZ DA BALL, SHUT DOWN

Koncert je počeo prilično rano, zapravo to je najraniji koncert koji je ikad počeo u Močvari. Navikao sam tamo dolaziti oko 22 sata i koncerti bi svejedno kasnili.

Ovaj put sam došao i propustio prvi band LASTING VALUES. Taman se spremala za nastup RADIKALNA PROMJENA koji su inače HC usmjerenja, ali nekako nisu mi bili baš za ovu večer, mislim onako ideološki………..u svakom slučaju od onih koncerata u Stenjevcu to je sad sasvim neka druga priča. Šeki na vokalu i Vrkljan na baščini su obilježja ovog banda……bar meni hehe.

DEAFNESS BY NOISE su najbolji hrvatski HC band. Onaj tko prati scenu u zadnjih 10 godina zna o čemu pričam. Šteta je samo danemaju više izdanih nosača zvuka. Rani demo snimci, CD i neke nove snimke koje su svirali na koncertu-to je bio repertoar. Ne trebam ni spominjati pogo koji je i na meni ostavio traga iako nisam uopće skakao ,neki tip me pogodio u nogu. Još me boli.

Bilo je više distribucija nego obično, bila je i distribucija ovih stranih bandova. Uglavnom su se mogle kupiti majice i CD-ovi.

Moram priznati da o ova dva banda koji su bili gosti ne znam baš ništa, osim da je BAUNZ DA BALL iz Austrije, a SHUT DOWN iz S.A.D.

BAUNZ DA BALL meni zvuče kao klasični američki old skul band tipa Agnostic Front,a SHUT DOWN još i bolje. Popalili su rulju iako tip ima neki piskutav vokal, mislim da bi trebao malo poraditi na brutalnosti ...

zeba